De liefdesbreuk van Gordon heeft een diepe indruk op de presentator nagelaten. Hij worstelt er nog altijd heel erg mee en zijn goede vriend Rogier vreest wel eens voor een terugval van zijn verslaving in drank en drugs.

Maar Rogier probeert er toch ook een beetje op toe te zien dat dat niet kan gebeuren. Al is dat behoorlijk lastig omdat Gordon in Dubai woont.

“Ik heb veel telefonisch contact, maar – dat merk ik ook aan mezelf – als je druk bezig bent, heb je wat minder contact dan als je rustig bent. Dit was voor hem natuurlijk een heel moeilijke tijd, waarin hij het liefst zijn telefoon weglegt, maar dat geeft ons extra zorgen”, zegt Rogier in Weekend.

Gordon beseft maar al te goed dat hij door moet en dat hij deze situatie achter zich moet laten. En ook Rogier vindt het vervelend en probeert er voor hem te zijn.

“Dus luisteren wanneer het nodig is. Het heeft geen zin om hem met de vinger te wijzen. Hij weet natuurlijk zelf ook wel: misschien heb ik het te vroeg naar buiten gebracht. Maar ja, als het zo goed voelt….”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl