De week van zanger Gordon kon niet beter starten. Met zijn restaurant ‘The Burger Room’ staat hij in de top 10 van de beste restaurants van Amsterdam. En daar is Gordon ontzettend blij mee. Hij deelt zijn geluk met zijn volgers op Instagram.

“Sodeju! In de top 10 van beste restaurants van Amsterdam! They did it!! Ondanks corona ellende gewoon onze plek bemachtigd binnen de horeca van Nederland! Ik ben zo trots op mijn team die deze prestatie hebben bewerkstelligd wauw! De ene lovende recensie na de andere gewoon omdat we een super mooi product aanbieden. Ik begon aan deze droom en bedacht het concept en de gerechten met als ultieme droom om dit voort te kunnen zetten als keten! De eerste stap is gezet!”

Maar Gordon ziet het allemaal nog veel grootser en wil wat vaker open zijn. Momenteel is het restaurant  dagen in de week gesloten wegens een tekort aan personeel. In zijn post doet Gordon een warme oproep naar mensen die graag bij hem willen komen werken. Heb je interesse? Neem dan zeker eens een kijkje op de Instagrampagina van Gordon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.