Het komt nooit meer goed tussen Vinzzent en Samantha Steenwijk. De zanger is boos over hoe Samantha hem heeft behandeld, zeker na alles wat hij voor haar heeft gedaan.

Samantha ging zelfs zo ver dat ze een advocaat op de zanger heeft afgestuurd. Hij moest zich uiteindelijk tevreden stellen met een paar duizend euro.

“Ik durf te zeggen dat ik recht heb op meer dan dat. Ik heb misschien wel recht op 20 of 25% van wat zij omzet. En dat was ook de bedoeling. Ik heb mijn laatste centjes in haar plaatje geïnvesteerd. Ik heb in Samantha geloofd en gezegd: jij wordt de nieuwe Nederlandstalige volkszangeres. Zij is die kant niet helemaal opgegaan, maar dat is wel wat ik tegen haar heb gezegd”, klinkt het bij Vinzzent in Party.

Steenwijk deinst er niet voor terug om al eens een advocaat om iemand af te sturen. Zo kreeg Yvonne Coldeweijer er ook mee te maken. En dat heeft vooral de reputatie van Samantha geen deugd gedaan.

“Ik ken Yvonne Coldeweijer niet persoonlijk, maar ik vind die vrouw fantastisch. Het imperium Samantha Steenwijk valt uit elkaar. Samantha heeft gekozen voor tv. Zij wilde kostte wat het kost bekend worden. Ze verraadt er zelfs haar beste vrienden voor, want dat is wat zij in mijn ogen gedaan heeft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl