Zanger Vinzzent is terug met een nieuwe single ‘Geluksmomentje’. Zoals de titel het al verklapt zingt Vinzzent er over de kleine geluksmomentjes in zijn leven.

“Het liedje is in 2017 al op mijn pad gekomen en ik heb het sindsdien niet meer kunnen los laten. En eindelijk is het moment er om het aan iedereen te laten horen. Het nummer werd geschreven door Sven en Robert en dat is best bijzonder. Zij hebben beperkingen. Zo kan één van hen niet zien, maar toch maakte hij dit nummer”, glundert Vinzzent in Party.

De zanger wordt duidelijk erg blij van zijn nieuwe nummer. Maar er is nog veel meer dat hem gelukkig maakt. Zo wordt hij erg gelukkig van koffie.

“Cappucino vind ik geweldig. Dat is iets wat ik altijd bestel. Waar ik qua eten gelukkig van word, is door mijn Indonesische achtergrond Aziatisch, oosters eten, zoals gerecht met mihoen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.