Emma Heesters is al een paar jaar keihard aan het werk als zangeres en heeft al mooi haar brood verdiend. Haar eerste grote hit scoorde met ‘Pa Olvidarte’ en daar verdiende ze ook voor het eerst geld met het maken van muziek.

“Nadat ik mijn zelfde uitgaven had betaald als voorheen besloot ik dat het tijd was voor mijn eerste Chanel-tas. Ik ben toen naar de winkel in Antwerpen gegaan en heb er daar eentje gekocht. Ik vond het wel spannend om zo’n groot bedrag te pinnen. Maar ik ben er nog steeds blij mee”, klinkt het enthousiast bij Emma in Grazia.

De zangeres probeert niet te veel geld uit te geven en al zeker niet aan designerspullen. Maar het gebeurt wel af en toe.

“Ik probeer er voor te zorgen dat ik niet alles uitgeef wat ik binnen krijg. Maar soms voel je gewoon even dat het kan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.