Ooit had zanger Vinzzent alles voor zangeres Samantha Steenwijk over. Hij investeerde zijn laatste geld in haar carrière met als enige resultaat dat Samantha hem liet vallen als een baksteen. En dat heeft de zanger veel pijn gedaan.

“Het enige wat ik erg jammer vind en waar ik teleurgesteld over ben, en dat meen ik uit de grond van mijn hart, is dat iemand mij dit aan durft te doen. Muziek is mijn alles. Ik doe niet aan drank en drugs. Ik heb mijn hele leven lang niks gebruikt Ik ga voor de muziek”, zucht hij in Party.

En hoewel het met Samantha is fout gelopen, heeft Vinzzent zijn vertrouwen in andere beginnende artiesten nog niet verloren. Zo is hij nu alweer volop bezig met de carrière van een ander aanstormend talent.

“Ik ben nu bezig met Dylan Meischke, die onlangs te zien was in ‘Op Zoek Naar Danny & Sandy’. Ik heb tegen hem hetzelfde gezegd als ik ooit tegen Samantha zei: ‘Ik vertrouw jou’. Ik heb geen contract met hem opgesteld. Dylan is 21 jaar en zo talentvol.”

Vinzzent is in ieder geval erg positief en lovend over Dylan en kan Jim Bakkum alleen maar gelijk geven met wat hij zei in ‘Op zoek naar…’. “Dylan is een ruwe diamant. Hij heeft iets magisch, is slim, puur, enthousiast en energiek. Hij heeft gewoon dé X-factor.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl