Ieder jaar opnieuw treffen Gerard Joling en Margarita de Bourbon de Parme elkaar op het paardensport evenement Jumping Amsterdam. De twee kennen elkaar ondertussen al een aantal jaar waardoor ze echte vrienden zijn geworden.

“Ze is heel erg begaan met de paardensport en rijdt zelf ook heel goed. Margarita is een hartstikke lief mens. Ik heb ooit een keer iets gekocht voor een goed doel. De hoogste bieder werd door Margarita thuisgebracht, en dat was ik”, vertelt Gerard over het ontstaan van hun vriendschap.

Dat was het begin van heel wat mooie momenten tussen de twee. Want voor Gerard is Margarita een gewoon meisje die houdt van gezelligheid.

Normaal ging Gerard altijd met zijn moeder naar het paardensport evenement, maar sinds ze vorig jaar overleed kan hij dat niet meer. Hij mist haar enorm, net zoals haar partner Cor, wie Gerard ook altijd graag heeft gezien.

“Ik heb nog steeds contact met de kinderen van Cor. Niet veel, hoor. Laat ik eerlijk zijn. Maar we hebben nog altijd contact”, klinkt het in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl