Jaap Reesema is een ontzettend drukke en bezige bij. Naast eigen muziek maken en schrijven, maakt Jaap ook nog eens een podcast met zijn beste vriend Sander Schimmelpenninck, zetelt hij als jurylid in ‘DNA singers’ en is hij ook nog eens een fantastische vader voor zijn drie kinderen Muck, Youp en Ted.

“Kim (Kötter) en ik zijn momenteel in de bloei van ons leven: haar webshop poespas.nl loopt als een trein. We hebben tegen elkaar gezegd dat we graag onze carrières willen ontwikkelen en daar geven we elkaar beiden alle ruimte in, zonder de aandacht voor onze kids en voor elkaar uit het oog te verliezen”, legt Jaap het geheim van hem en Kim uit in Party.

Kim en Jaap zijn ontzettend dankbaar dat ze ook nog eens een goede oppas hebben die zich mee ontfermt over de kinderen. Zij zorgt ervoor dat Kim en Jaap al hun aandacht aan de kinderen kunnen schenken door leuke dingen te gaan doen.

Jaap en Kim zijn dol op hun drie zonen, al was de derde nooit echt gepland geweest. Toch zouden ze Ted niet meer kunnen missen.

“Ik keek op een ochtend naar Ted, onze jongste en dacht: oh god, groei op, word ouder en zorg dat je zelf in de auto kunt stappen. Maar in dezelfde flits dacht ik: dit krijgen we nooit meer terug. Zo jong, zo klein, zo breekbaar, zo afhankelijk. Ted is echt wel onze laatste. Dus de kwetsbare babytijd die we hebben gehad en het huidige dreumesleventje maken we hierna niet meer mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl