Doorbreken als artiest, zo makkelijk is het allemaal niet. Vaak moet je er lang, veel en hard voor werken en ook dat is nog geen garantie op succes. Maar bij Vinzzent is het wel gelukt.

“Om  te staan waar ik nu sta, heb ik heel veel moeten laten en zoveel moeten doen, stap voor stap moeten bouwen. Ik weet daardoor dat het een lange weg is, een moeilijke weg ook. Maar als je als artiest die nu pas begint bij jezelf blijft, komt het goed”, zegt Vinzzent in Party.

De voorbije jaren zijn al heel veel generaties voorgekomen, maar niet elke artiest is een grote carrière gegeven.

“Koos Alberts en André Hazes waren vroeger echt de toppers die je in elke kroeg hoorde. Om dan zoveel jaren later bij de Koos Alberts Awards voor Koos’ vrouw Joke te mogen zingen… de emotie die ik daarbij voelde, was echt. Het was geen show. Omdat ik Koos heb gekend, kwam het recht uit mijn hard.”

De zanger weet dat hij misschien veel vroeger bekend had kunnen worden, als hij wat meer uitbundig was geweest buiten de muziek om. “Maar ik wil gewoon genieten, met beide benen op de grond blijven staan en lekker muziek maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.