Mooi volk op de rode loper bij de première van de documentaire rond André Hazes. Ook Andrés Vlaamse vriend en zoon van Gert Verhulst, Viktor Verhulst was uitgenodigd. Hij kwam met plezier naar Nederland afgezakt.

Het leven van Viktor gaat er iets rustiger aan toe dan dat van André en Viktor maakt dan ook nooit wilde situaties mee.

“Het wildste dat ik ooit heb meegemaakt? Als ik dat zeg, dan vallen al je lezers in slaap denk ik. Ik zou het zelfs niet eens weten. Met drugs heb ik nog nooit geëxperimenteerd, zelfs geen joints. Maar een drankje af en toe moet wel kunnen, vind ik”, lacht Viktor in Weekend.

En het is niet Viktors vriendin Sarah Puttemans die haar vriend van de drank zal weghouden. Integendeel. Ze doen niets liever dan elkaar opstoken.

“Bij een leuke date hoort een goed glas wijn. Maar Sarah houdt ook van de simpele dingen. Of we nu in een chic hotel overnachten of in een mobilhome, in een tent of op een harde matras op de grond, we maken altijd plezier.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.