Toen Mariska van Kolck meedeed aan ‘Lang Leve De Liefde’ had ze haar nieuwe liefde eigenlijk al ontmoet. Al was er op het moment van de opnames nog geen sprake van liefde.

“Er waren toen nog geen verplichtingen naar elkaar toe. Daarom vond ik het ook geen probleem om mee te doen aan ‘Lang Leve De Liefde’. En Pieter-Jan vond het ook geen probleem”, zegt Mariska in Story.

Maar in de ‘Lang Leve De Liefde’-villa wachtte een niet zo aangename verrassing op haar. De man aan wie ze was gekoppeld, daar klikte het absoluut niet mee.

“Met de minuut werd hij onaardiger en hij noemde me meermaals een heks. Toen hij me zo noemde, wist ik dat dat zeker de uitzending zou halen. Hij was niet zo aardig, dat was me al snel duidelijk. Ik kon twee dingen doen: boos worden of gewoon een knop in mijn hoofd omzetten en aardig blijven doen.”

Mariska koos voor de tweede optie en hield vol. Haar kinderen keken niet naar de uitzending. “Ik geloof niet dat ze er behoefte aan hebben om hun moeder op tv te zien daten. En volgens mij heeft Pieter-Jan de uitzending ook niet gezien. Het was een leuke ervaring. Niets meer en niets minder.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl