Het was een gezellige bijeenkomst van heel wat bekende Nederlandse en ook Vlaamse mensen op de première van de Videoland-documentaire: ‘André Hazes: Crossroads’. Ook Mike Weerts verscheen op de rode loper. Iets wat hij nochtans niet zo vaak doet.

“We zijn in Nederland heel goed in heel snel oordelen vellen enzo over mensen, maar ik zou willen zeggen: denk even na waar zo’n jongen vandaan komt en wat hij allemaal heeft meegemaakt”, vertelt Mike aan Party.

Mike wordt net zoals heel wat BN’ers niet bepaald vrolijk van juicekanalen en de grootste onzin wordt zomaar online gegooid.

“Ook al zijn we publieke figuren, we zijn wel gewoon mensen. Wat deert mij dat iemand iedere dag vreemd gaat… I don’t care. Het is zijn leven. Als hij dat zo wil doen, moet hij dat doen.”

Mike beseft dat sociale media een grote invloed kan hebben op het humeur van bekende mensen en snapt heel goed dat iemand als André daardoor helemaal is kunnen ontsporen. “Ik denk zeker als je komt waar hij vandaan komt, met een vader die zelf ook nogal gortig aan de drank zat… dat is gewoon onveilig als kind lijkt mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl