Of toch niet?

Het is jullie misschien al opgevallen dat het de laatste tijd erg stil is rond de familie Hazes. Af en toe duiken er nog wel eens berichten op rond André Hazes, maar rond zijn zus Roxeanne en moeder Rachel blijft het stil.

Enkele weken geleden werd er nog veelvuldig geschreven rond de erfeniskwestie van de overleden André Hazes senior, maar daarna werd het opvallend stil.

En dat roept vragen en vermoedens op bij zowat heel Nederland. Zo denken heel wat mensen uit showbizzland dat moeder en dochter de strijdbijl aan het begraven zijn en dat ze volop aan het proberen zijn om de erfeniskwestie zonder bodemprocedure op te lossen.

Het zou in elk geval veel rust brengen in het beide leven van de dames en het zo een mooie start zijn richting beter. Maar of dat nu ook meteen wil zeggen dat de dames in harmonie verder kunnen met elkaar, dat zal nog af te wachten zijn.  André heeft er in elk geval nooit echt in geloofd en was ervan overtuigd dat het voor een verzoening al veel te laat was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.