Bridget in tranen voor de camera

Foto: VTM

En dat reeds meerdere malen

Soms gebeurt het wel eens dat je iets zegt voor de camera waar je achteraf spijt van hebt en waardoor je in tranen uitbarst voor de camera. Het overkwam Bridget Maasland wel vaker.

De eerste keer was na een pijnlijke grap, negen jaar geleden, over transgender Kelly van der Veer. In de documentaire die Kelly maakte getuigde Bridget over de grap en gaf ze toe dat ze er niet over nadacht wat ze toen zei.

Maar het hoeft niet altijd in een negatieve of minder leuke context te zijn dat Bridget haar tranen de vrije loop laat. Onlangs gebeurde het opnieuw bij ‘Isola Di Beau’ om een toch wel mooie reden, schrijft Party.

In het programma praatte Bridget over haar zoontje Mees en over het moment waarop ze hem moest inlichten dat ze nog eens een keertje zouden verhuizen.

“Dat maakt me allemaal niet uit, zolang we maar samen zijn”, antwoordde het jongetje . Terwijl Bridget het vertelt barst ze in tranen uit. “Dan heb je toch het liefste kind op aarde?”, snikt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.