Wanneer er een week zonder nieuws over Gordon verschijnt, dan moeten we ons pas echt zorgen beginnen maken over de zanger. Ook deze week komt hij veelvuldig ter sprake, en dit keer niet omwille van zijn relaties, maar wel omwille van zijn ontslag bij Talpa.

Gordon ligt overhoop met de baas van Talpa, John de Mol, maar tevens ook de man die hem ooit een miljoenencontract bezorgde. Dat de twee ooit door één deur konden, lijkt nu voorgoed verleden tijd te zijn.

Het meest recente programma dat Gordon presenteert: ‘Wat een uitvinding’ is op dit moment geen groot kijkcijferkanon, integendeel. De kijkcijfers zijn bedroevend laag, en daar kan John de Mol maar moeilijk mee leven.

En daarmee lijkt dit ook meteen de laatste tv-klus te zijn voor de presentator bij de zender. En dat is niet wat Gordon voor ogen had. Hij had nog heel wat ideeën en concepten in zijn hoofd voor verschillende programma’s die hij graag had willen maken, weet Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.