Martijn Krabbé was altijd een graag geziene presentator bij RTL4. Hij mocht programma’s presenteren als ‘The Voice’ en ‘Uitstel van Executie’, maar dat zijn ook net 2 programma’s waar nu een einde aankomt. Bovendien loopt zijn contract dit jaar te einde bij RTL.

Dat ‘Uitstel van Executie’ van de buis verdwijnt is geen grote verrassing. De kijkcijfers vielen de laatste tijd al wat tegen. Ook ‘Better Than Ever’, wat Martijn samen presenteerde met Waylon mocht maar een paar weken draaien.

Maar er zijn nog kansen voor Martijn die hij met beide handen wil grijpen. Zo mag hij samen met tv-kok Miljuschka Witzenhausen ‘Snackmasters’ presenteren. En dat ziet hij volledig zitten, ondanks dat het slechts een programma is voor het minder goed bekeken Videoland-kanaal van RTL.

“Het is een hartstikke leuk programma! Dat ik door het programma wat ben verzwaard neem ik er graag bij. Op televisie ben je dan in één week opeens ontploft”, lacht hij vrolijk bij ‘Beau’ en in Party.

Maar de grote vraag blijft nog maar of RTL verder wil met Martijn als presentator, en wat gebeurt er als dat niet het geval zou zijn. Nederlandse collega’s zijn alvast in de rouw mocht zijn contract niet worden verlengd. “Het is wat mij betreft met stip de beste presentator van Nederland”, klinkt het bij fotograaf William Rutten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.