Kinderen krijgen en zien opgroeien, het is het mooiste wat je als moeder kan overkomen. Maar kinderen krijgen, betekent ook loslaten. En dat gaat voor de ene al wat gemakkelijker dan de andere. Musicalactrice Mariska Van Kolck geniet nog steeds van hun zonen en van hun proces.

Haar oudste zoon Christoph is al eventjes het huis uit, en haar zoon Vincent had ook eventjes het nest verlaten. Toch wel eventjes een fijn moment voor Mariska.

“Dat was echt oké en eventjes fijn. Maar ik vind het fijn dat Vincent nu weer terug is. Toen we met de musical ‘Titanic’ in Venlo speelden, logeerden we daar in huisjes. Daardoor had Vincent het huis voor zich alleen, en dat is superleuk voor hem”, klinkt het in Weekend.

Vincent is 20 en al een mooie leeftijd om op eigen benen te staan. En misschien wel een moment waarop Mariska het grote huis zou kunnen verkopen.

“Maar mijn huis is helemaal niet zo groot. Ik heb wel al besproken met mijn jongens besproken dat ik op de bovenverdieping een gezin uit Oekraïne wil opvangen. Zolang Vincent nog thuis is, is dat lastig. Maar zodra hij op eigen benen staat, is dat het eerste wat ik doe.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS