Loretta Schrijver keerde begin dit jaar terug bij het programma Koffietijd. Na een lange onderbreking om zich te focussen op haar strijd tegen darmkanker, was de geliefde presentatrice eindelijk terug op het scherm te zien. Maar de kijkers moeten haar al opnieuw missen. Wat is er aan de hand?

Loretta wist al langer dat ze nog een hersteloperatie zou moeten ondergaan, maar had niet gedacht dat die zo snel zou moeten gebeuren. De presentatrice moet nú al opnieuw onder het mes…

De komende weken zal Loretta Schrijver opnieuw van het scherm verdwijnen en hopelijk kan de presentatrice nadien definitief terugkeren. Want Loretta heeft er een zwaar jaar opzitten…

Loretta Schrijver gaf eerder toe dat ze een rotjaar achter de rug heeft: “Maar dat hoofdstuk is afgesloten. Het kan alleen nog maar bergopwaarts”, lezen we in Weekend. Alleen deze laatste horde moet nog genomen worden.

Enkel nog deze hersteloperatie en dan hoopt Loretta Schrijver weer definitief te kunnen aanschuiven bij Koffietijd. Wij hopen het met haar mee!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS