De Eurosongdroom zit er voor Mia Nicolai en Dion Coopel al op na de eerste halve finale. Dat is een bittere pil om te slikken. Maar ook de vele kritiek om hun optredens voordien waren een bittere pil voor het duo.

De vele kritiek liet Mia niet onberoerd en ook de vader van Mia maakte zich toch wel wat zorgen om de vele kritiek. Hij is advocaat Peter Nicolai.

Hoe graag Peter het ook wou, publiekelijk opnemen voor Mia, dat kon hij niet. Meer zelfs: dat mocht hij niet. AVROTROS heeft hem de mond gesnoerd, schrijft Story.

“De omroep heeft mij gevraagd of ik op de achtergrond wil blijven en geen interviews over Mia wil geven. Als zij die strategie hanteren, dan houd ik me daaraan en moet ik dat respecteren”, klinkt het in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.