Albert Verlinde heeft altijd gezegd dat hij op zijn 65ste op pensioen zou gaan. Er is meer in het leven dan werken alleen en hij wil ook nog wat kunnen genieten van het leven. Al slaat de twijfel soms toe.

“De reacties van de mensen na een voorstelling zijn altijd heel leuk. Ik wil dat mensen een mooie avond hebben in het theater en ik wil ook dat mensen weer naar het theater gaan. Ook acteurs zijn altijd enthousiast als ze in een productie mogen meespelen. Door al dat enthousiasme, vanuit het publiek en de acteurs zelf, ben ik toch gaan twijfelen of ik er echt mee moet gaan stoppen”, zegt Albert in Story.Een definitieve keuze heeft Albert nog niet gemaakt. Want zijn 65ste levensjaar is nog niet voor meteen. Hij is pas 62 en heeft nog 3 jaar om erover na te denken.“In mijn hoofd heb ik in elk geval nog twee producties die ik nog ga maken. Daar is de voorstelling Elizabeth er een van. Die andere houd ik nog even geheim. Dan zijn we ook weer een jaar verder. Voor nu houd ik me bezig met Jesus Christ Superstar.”Er is dus grote twijfel wanneer Albert in pensioen zal gaan. Maar hij is er wel heel erg mee bezig. “Onno en ik hebben het er geregeld over. Hoe ons leven er dan uit komt te zien. Dat is best een aardig vooruitzicht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.