Heel wat mensen kijken uit naar hun pensioen. Ook Albert Verlinde heeft al over zijn pensioen nagedacht. Eerst was hij ervan overtuigd dat hij op zijn 65ste op pensioen zou gaan, maar nu lijkt hij daar toch een beetje over te twijfelen.

“Onno en ik hebben het er geregeld over, over hoe ons leven er dan komt uit te zien. En dat is best een aardig vooruitzicht. We hebben een grote vriendengroep. Echte vrienden die regelmatig bij ons komen en wij bij hen”, zegt Albert in Story.

Albert praat graag met mensen die ook in een ander vak werkzaam zijn. Zo hoeft het niet alleen maar over theater te gaan.

“En ze zijn ook van alle leeftijden. Het varieert van 25 tot boven de 70. Na mijn pensioen zullen we nog meer tijd aan hen besteden. En Onno en ik houden van reizen. Dat is altijd al zo geweest. Als straks het werk niet meer roept, zullen we nog meer gaan reizen. We hebben wel wat landen op ons verlanglijstje staan. Dus ik denk niet dat we ons gaan vervelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.