Taart! Slingers! Feest! En daar was ten huize Trijntje Oosterhuis een goede reden voor. Haar zoon Jonas was namelijk jarig en het was een bijzondere verjaardag.

“Jonas 18 ❤️. Een jonge volwassen man! Wat een prachtige lieve leuke gast ben jij! Elke dag genieten wij met volle teugen van jou heerlijke energie, je enthousiasme, nieuwsgierigheid je grote liefde en gezelligheid. Ik kan me niet voorstellen dat je niet meer dagelijks om me heen bent… maar moet er toch aan gaan geloven”, schrijft Trijntje op Instagram.

Zij heeft nog een speciale boodschap voor haar jarige zoon. “Weet dat je altijd bij je moedertje kunt komen aankloppen voor je schone wasje de gehaktballetjes en oeverloze knuffel aanvallen, kopjes koffie mijn goeie advies en een tikkie € 

Want daar heb je een moeder voor! Voor mij blijf je ook altijd mijn heerlijke eerste geborenen mannetje die mij voor het eerst 18 jaar geleden een volmaakt gelukkige trotse moeder maakte”, glundert een trotse mama.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS