Na een tumultueus liefdesleven lijkt Ruud Gullit eindelijk rust gevonden te hebben in zijn leven en in de liefde. Na drie stuk gelopen relaties leerde hij Karin kennen. Zij zorgt voor de rust en de positieve noot in zijn leven.

Ruud en Karin kunnen veel met elkaar delen en delen ook dezelfde interesses zoals reizen. Beiden staan ze ook heel positief in het leven en maken ze veel plezier samen.

Uit zijn vorige relaties heeft Ruud 6 kinderen en ook die hebben al voor een nageslacht gezorgd. Ruud mag zichzelf nu ook opa noemen.

In september 2019 mocht hij zijn eerste kleinzoon Kenyi verwelkomen. En binnenkort mag hij een 2de kleinkind verwachten. Dochter Felicity is zwanger en bevalt over 5 maanden.

“Het is wel confronterend opa te worden, maar als je dat kleine hummeltje dan uiteindelijk ziet en in je armen hebt, is dat echt geweldig”, zegt hij in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.