Katja Schuurman is terug gelukkig in de liefde. Haar huwelijk met Freek van Noortwijk liep op de klippen, maar lang treuren deed ze niet. In juli een jaar later onthulde ze de eerste foto van haar nieuwe vriend Niek Schrijvershof.

Katja denkt ook steeds verder na over de toekomstplannen met Niek want makkelijk wordt het niet. Niek woont immers op Ibiza en de twee onderhouden een lange-afstandsrelatie.

Deze zomer kwam Niek al eens naar Nederland om er in het huis van Katja te verblijven. Maar Katja zelf was niet aanwezig. Zij maakte Amerika onveilig met haar dochter Sammie, uit haar relatie met Thijs Römer.

Toen Katja terugkwam van Amerika was Niek alweer vertrokken naar Ibiza en dat vond Schuurman ‘best lekker’. En dat zette Katja aan het denken of ze wel wilde samenwonen, schrijft Weekend.

“Ik heb heel erg na zitten te denken. Ik heb de traditionele vorm van een relatie al op allerlei manieren uitgeprobeerd. Trouwen, samenleven, een kind. Ik denk niet dat dat de ideale vorm is voor mij. Ik heb best wel behoefte aan en tijd nodig voor mezelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.