Of Tino Martin nu wel of niet drinkt op een podium, iedereen heeft er zijn mening over. Tino zelf ontkent alles.

“Ik kan ontzettend lui zijn, waardoor ik af en toe een paar weken achter elkaar veel te lang op de bank blijf liggen. Dan vreet en zuip ik zoveel dat ik tien kilo aankom”, citeert Weekend een uitspraak van Tino in ‘Beau Monde’.

Maar zodra Tino zichzelf in een pak hijst, moet alles perfect in orde zijn. “Dan moeten mijn haren in de gel, mijn gezicht bepoederd en dan sta ik echt sterk in mijn schoenen. Soms voel ik me misschien zelfs iets te zeker, maar dat is gewoon nodig om te presteren op de bühne.”

Om er goed uit te zien op het podium investeert Tino heel veel geld in zijn outfits. Een Colbert van Corneliani kost al snel 500 euro en een spijkerbroek van zijn favoriete merk Jacob Cohen kan tussen de 300 en 600 euro kosten.

“Ik wil gewoon niet dat iemand in de zaal hetzelfde jasje draagt als ik. Als je kiest voor een exclusief merk dat slechts gelimiteerde aantallen op de markt brengt, verklein je die kans aanzienlijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.