Het gaat sinds een tijdje weer goed met André van Duin. Hij heeft een zware periode achter de rug nadat zijn echtgenoot in 2020 kwam te overlijden, ten gevolge van botkanker. Het verlies kwam hard aan en het was reeds de tweede keer dat André afscheid moest nemen van zijn partner.

André is wel al vaker met kanker in confrontatie gekomen, want zelf kreeg hij darmkanker. Iets wat hij liever voor de buitenwereld verborgen had gehouden. Hij kreeg darmkanker rond 1995 en maakte het pas bekend in 2021

Maar na de behandeling, die overigens goede resultaten opleverde, bracht het leven nog meer goed nieuws voor André. Er was immer een nieuwe man in zijn leven: Fernando Reyes.

Fernando maakt het leven van André terug de moeite waard en van Duin heeft weer ontzettend veel zin in het leven. Maar André wordt ook een dagje ouder en dat weet hij maar al te goed.

“Ik ben gestopt met autorijden en fietsen. Het is niet verstandig om op mijn leeftijd achter het stuur te kruipen. Ik ben 75 jaar oud en vertrouw mezelf niet meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl