Wanneer je naar een concert gaat van een artiest, dan verwacht je ook dat die artiest er staat en in topconditie is. Dat valt tegenwoordig lelijk tegen voor de fans van Tino Martin. Hij staat nog steeds regelmatig dronken op het podium en dat is iedereen grondig beu.

Tino erkent zijn probleem en beseft heel goed dat hij er iets aan moet doen. Dat liet hij toch zo uitschijnen toen hij te gast was bij ‘Humberto’.

“In mijn docu ben ik duidelijk geweest over het feit dat ik fouten heb gemaakt en dat ik niet één, twee of drie, maar tweehonderd keer mijn hoofd heb gestoten. Tergelijkertijd vraag ik me dan ook af of dat erg is, zolang je maar leert”, citeert Party Tino bij Humberto.

Dat hij geen fouten meer zal maken in de toekomst, dat belooft hij niet. Hij weet heel goed dat dat bijna onmogelijk is. Maar misschien lukt het hem wel met de steun van zijn partner.

“Het is toch alleen maar gaaf als je eigen vrouw durft te zeggen wat ze denkt en vindt? En wat zij zegt: ze heeft toch ook gewoon gelijk? Ik heb liever gewoon een vrouw die zegt waar het opstaat als één die de hele dag ‘ja’ zit te knikken, glimlachend op de bank.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.