Wie Thomas Berge ziet lachen, ziet ook meteen een stralende lach met parelwitte tanden. Aanvankelijk beweerde Thomas altijd dat dat kwam door goed te poetsen, maar onlangs moest hij toch iets bekennen.

Na een opmerking van Bas Smit, de vriend van Nicolette van Dam, moest Thomas toch bekennen dat hij zijn tanden zo wit had met een beetje hulp. Maar wat hij precies liet doen, daarover wou hij het nog altijd niet hebben.

“Ik heb niet zoals Roy Donders en de broertjes Roelvink mijn tanden laten afslijpen om er hagelwitte kronen te laten opzetten. Ik heb wel wat laten doen, maar niet zo extreem. Wat ze precies hebben gedaan kan ik niet zeggen, want ik heb geslapen toen het gebeurde”, lacht Thomas in Weekend.

Maar ondertussen is Weekend erachter gekomen welke ingreep de zanger liet uitvoeren. Zo zijn er helderwitte facings, schildjes die geplaatst zijn op zijn gelere tanden en kiezen.

Er zijn twee soorten: porseleinen, die in kwaliteit beter zijn, maar er zijn ook composieten facings, die zijn wat goedkoper. Als Thomas koos voor de porseleinen facings dan zou dat zo maar eens kunnen betekenen dat hem dat 700 à 900 euro heeft gekost per tand of kies. “Het zijn geen echte tanden, gewoon wat wittere tanden met een beetje hulp. Ik ben er hartstikke blij mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.