Een relatie van 17 jaar, dat is niet niks. Het is iets waar Nick Schilder en Kirsten ongelooflijk trots op mogen zijn. Ondanks de kleine relatieproblemen af en toe, zou het koppel elkaar niet meer kunnen missen.

De twee zien er dan ook op toe dat er genoeg qualitytime voor hun twee wordt ingelast en dat ze regelmatig iets doen zonder de kinderen bij.

Zo gaan ze regelmatig op restaurant of een lange wandeling maken, want naar feestjes gaan, daarvoor zijn ze heel vaak te moe.

“Wij drinken vrijwel geen alcohol en naar een feestje gaan dat zegt ons weinig wanneer we moe zijn. Ik mag het wel graag doen hoor en ik ben een enorme wijnliefhebber. Maar het is er door de kinderen gewoon een beetje bij ingeschoten”, zegt Kirsten in Party.

Al wil dat niet zeggen dat ze hier niet meer voor open staan in de toekomst. “Misschien moeten we, als de kinderen wat ouder zijn, een beetje rock-’n roll gaan inhalen als stel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.