Een tijdje geleden werd Thijs Römer beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij een jong meisje. De feiten zouden vooral online hebben plaatsgevonden, maar ook bij Thijs thuis zou vanalles zijn gebeurd.

Die beschuldigingen dropten een bommetje binnen het gezin van de acteur en als we omstaanders mogen geloven zou de relatie onder serieuze druk staan.

De situatie is bijzonder pijnlijk voor Thijs, maar des te meer voor Igone, zijn partner. Zij weet ebst dat Thijs gefascineerd is door stelletjes die ondanks hun jarenlange relatie het vreemdgaan niet kunnen laten.

Iets wat Thijs zelf ook nooit heeft ontkend. Zo moest hij ook toegeven dat hij een grote fan was van programma’s als ‘Temptation Island’ en heeft hij zowat alle versies gezien die hij maar kon bekeken. Al kijkt Thijs wel meer soortgelijke programma’s.

In de podcast van Simon Keizer vertelde hij het volgende: “Het gekke is dat negen van de tien toch in de fout gaan. Ik denk dat als je maar hard genoeg denkt: ‘Ik mag niet n**ken, ik mag niet n**ken, ik mag niet n**ken… oh, ik heb het al gedaan. Omdat je zo je focus erop hebt dat het niet mag, gebeurt het blijkbaar toch de hele tijd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.