Als vrouw die houdt van mode was het voor Yolanthe Cabau een logische stap om een eigen lifestyle merk op de markt te brengen. Cabau lifestyle is nog in volle ontwikkeling en bestaat vooral uit sportkleding en voedingssupplementen.

Maar niet alles wat Yolanthe vroeger al heeft gedaan werd een overdonderend succes. Zo lanceerde ze eerder al een sieradenlijn in Istanboel. Maar het succes waar ze van droomde bleef uit.

Hoewel de sieraden nog te koop waren bij V&D, leverde ook dat geen succes uit. Het warenhuis ging failliet en dat betekende meteen het einde van de sieradenlijn, schrijft Party.

Maar ook haar kinderkledinglijn werd een flop. Haar zwager Marcel Boekhoorn bood Yolanthe aan de kleding te verkopen via de Hema-warenhuizen, maar het lukte de zakenman niet om een overeenkomst te sluiten met de grootste groep schuldeisers van de Hema.

Daardoor werd hij geen eigenaar van de keten, ging de deal niet door en werd de kinderkledinglijn aangekondigd als uitverkocht. Een nieuwe collectie zou er niet meer komen. Benieuwd hoe het gaat aflopen met Cabau Lifestyle.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.