Het is al sinds 2019 dat de relatie tussen Olcay Gulsen en Frans Ghazi definitief voorbij is. Maar dat betekent niet dat de twee sinds dan al van elkaar verlost zijn. Integendeel. De twee zitten nog altijd verwikkeld in een stevige rechtszaak.

Eentje die draait om heel veel geld, maar liefst 100.000 euro. Olcay zou volgens Frans dat bedrag van zijn moeder hebben geleend, al is dat volgens Gulsen een grove leugen.

De rechter besliste dat Olcay inderdaad geld van de moeder had geleend, maar daar liet ze het niet bij. Gulsen bleef beweren dat het Frans was die tijdens hun relatie zoveel geld van haar leende.

“Ik was kostwinner. Ik betaalde de huur en de hypotheek. Meneer Ghazi had nooit werk”, citeert Story Olcay in de rechtbank.

Als we de moeder van Frans moeten geloven, dan zou zij Olcay geld hebben geleend omdat ze geldproblemen zou gehad hebben. Een verklaring die ze ook aflegde in de rechtszaal, toen nog ondersteund door haar zoon Frans.

De twee leken een hechte band te hebben, maar dan wel eentje waar de laatste weken niet veel meer van overblijft. Tijdens de onderbrekingen van de recente zitting zonderde Frans zich helemaal af van zijn moeder. Maar waarom? Dit verhaal krijgt ongetwijfeld nog een staartje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.