Dat acteur Thijs Römer is beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, dat weet ondertussen iedereen. Er hangt de acteur een celstraf boven het hoofd van 4 jaar en het is nog maar de vraag of de acteur dat financieel zal kunnen overleven.

Thijs is tot nu toe altijd alles blijven ontkennen, maar legde wel al het werk neer nadat de beschuldigingen openbaar werden gemaakt, schrijft Party.

Daarover zei Thijs het volgende: “Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren. Het verhaal over een toentertijd veertienjarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver.”

Maar vooral financieel lijkt het ook allemaal een probleem te worden voor Thijs. Zijn acteercarrière lijkt ten einde gekomen en niemand weet hoe hij dan zijn geld gaat verdienen.

Op dit moment huurt Thijs een huis met zijn vrouw voor 2750 euro per maand. In zijn eentje zal hem dat nooit lukken. En ook zijn eigen vermogen is geen hoogvlieger. Als straks de kans bestaat dat Thijs zijn slachtoffers een schadevergoeding zal moeten betalen, dan blijft er waarschijnlijk nog maar weinig over van dat eigen vermogen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.