Monogamie, het is niet aan Geraldine Kemper besteed. In 2019 kocht zij in haar eentje het nieuwe huis, waarin ze toch nog ging samenwonen met haar vriend Paul. In januari 2020 kwam er zoals toen voorspeld toch een einde aan hun relatie.

Terwijl velen dachten dat het gewoon op was tussen de twee, was er eigenlijk een heel andere reden waarom de relatie tussen de twee voorbij was. Geraldine ging namelijk vreemd.

Een feit dat zij nu zelf heeft bekend in een podcast met Gwen van poorten. Daarin vertelt ze onder meer dat het haar nog nooit gelukt is om trouw te blijven in een relatie.

“Ik vind monogamie heel lastig en ik denk dat het iets achterhaalds is, iets van vroeger, wat ons is opgelegd, voor een groot gedeelte door de kerk. Het is mij nooit gelukt, monogamie”, citeert Party.

Bovendien moest Geraldine ook bekennen dat ze in elke relatie is vreemdgegaan. “Op een gegeven moment is er toch iets in mij dat zin heeft om te avonturieren. Mijn eerste gesprek met Freek, mijn nieuwe vriend, was gelijk over dit onderwerp, wat er verder is dan de monogame relatie, hoe hij daarin stond en wat hij daarvan vindt. Ik vond het heel erg bevrijdend dat het niet werd weggestopt, dat daar gewoon over gesproken werd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl