Zowat heel Nederland staat enthousiast in de rij om te mogen deelnemen aan ‘The Masked Singer’. Het is een unieke beleving en het programma wordt seizoen na seizoen enthousiast onthaald door de kijkers. Maar Anita Witzier houdt er minder goede herinneringen aan over.

“Niet normaal! Het is in het pak 60 graden, je kan niets zien, geen ademhalen, het was verschrikkelijk, de hel”, begint ze in Party. Anita mocht zich verkleden als zwaan, maar moest ook als eerste het programma verlaten.

Maar Anita was niet de enige die het loodzwaar had tijdens de opnames van het programma. Ook Edwin Evers had het lastig, lezen we in Party. Hij had het in zijn pak zo benauwd dat hij bijna flauwviel. Het masker was namelijk alleen aan de onderkant voorzien van een kleine opening.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het lijstje van heftige ervaringen alleen maar langer. Want ook Jan Dulles, Marc Marie Huijbregts en Joris Linssen beleefden nachtmerries in hun pakken.

Maar ondanks alles blijft het programma erg populair. En de deelnemers zijn vaak dol op hun pak. Zo wilde Samantha Steenwijk haar pak dolgraag mee naar huis nemen. “Maar dat mocht jammer genoeg niet. Die pakken zijn ontzettend duur en soms worden de pakken nog geveild voor het goede doel of verkocht aan buitenlandse edities.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS