De relatie van Marco Borsato en Leontine Borsato had alles waar een koppel van kan dromen: een mooi gezin, een schitterende villa met binnenzwembad, een succesvolle carrière voor Marco en de ene hit na de andere.

Maar toen ging Marco vreemd en kwam hun relatie op een helling terecht. Eerst leek het nog of Leontine zou hem gaan vergeven, maar na de beschuldigingen bij ‘The Voice’, ging het alleen maar bergaf.

Leontine besloot om definitief een punt te zetten achter haar huwelijk met Marco en nam zelfs terug haar eigen achternaam ‘Ruiters’ aan. En dat betekende ook meteen een ommezwaai voor Leontine. Zij werd een krachtige, zelfstandige vrouw die niet langer met zich liet sollen en haar eigen weg koos in het leven, schrijft Party.

Sinds kort is Leontine ook terug gelukkig in de liefde en vindt ze weer het geluk bij John Huiberts, een multimiljonair.

Een nieuwe liefde betekent voor Yvonne Coldeweijer natuurlijk meteen een nieuw onderwerp om sappige juice rond te vertellen. Zo zou ze tips hebben gekregen van haar spionnen dat John een echte Casanova is en dat hij zijn vorige liefde zou hebben verlaten toen Leontine in beeld kwam.

Wat er van waar is, daar heeft iedereen natuurlijk het raden naar. We weten ondertussen al dat de juice van Yvonne vaak met een korreltje zout moet genomen worden, maar ook dat Yvonne best vaak gelijk heeft. Wordt vervolgd….

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl