Terwijl heel wat mensen altijd hebben gevonden dat André Hazes een vriendelijke jongen was, lijken de meningen zich daarover nu te keren. Zeker bij Bram Koning. Hij schreef jarenlang mee aan de teksten voor Hazes’ nummers. Tot voor kort, want het hele team werd vervangen.

Bram en André waren nochtans goede vrienden, en ze konden als team altijd op elkaar rekenen. Althans dat dacht Bram toch.

“Zo ga je gewoon niet met je gabbers om. Hoe hij zich gedraagt naar ons toe, dat kun je niet maken. Dat zit me nog het meest dwars. Terwijl André in zijn docu nog zegt: ‘Ik ben zo blij dat ik mijn team weer bij elkaar heb!’ Zijn boodschap op camera naar ons was: jongens, wij, voor altijd”, vertelt Bram in Weekend.

Het kan altijd gebeuren dat André van buitenaf wordt beïnvloed door omstaanders, waardoor hij heel erg gaat twijfelen. Maar dat is nog geen reden om je vrienden zo te gaan behandelen, vindt Bram.

“Je kan altijd even denken: ik ben Bram wel even hierover, of: ik ga even bij Bram langs, hij woont tenslotte bij me om de hoek.” Bram weet jammer genoeg zelf niet waar André woont. “Hij is altijd maar onderweg. En op een gegeven moment ben ik er wel klaar mee. Je bent loyaal als je door de jaren heen, ondanks alles, bij elkaar blijft. Loyaal, dat is André niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.