Met Kerst wordt iedereen altijd een klein beetje emotioneler dan normaal. De dagen worden korter, het is vroeger donker, we zitten vaak binnen en hebben meer tijd om na te denken. Maar we hebben ook meer tijd om iemand te missen.

Kees, de man van John de Bever verloor zijn opa, een man aan wie hij nog elke dag denkt, maar met kerst nog net iets meer.

“Hij is drie jaar geleden overleden en is 79 geworden. Mijn opa was mijn held. Hij heeft mij samen met oma opgevoed en tot de persoon gemaakt die ik vandaag de dag ben. Met mijn ouders heb ik geen ruzie, maar er is tussen ons geen band en dan kun je beter ieder je eigen leven leiden. Voor anderen klinkt dat heel gek, vooral hier in Noord-Brabant vinden ze dat allemaal heel raar”, zegt Kees in Party.

Wie al naar ‘De Bevers’ heeft gekeken, heeft zeker al gezien dat Kees erg aanhankelijk is. Hij wil niets liever dan veel kussen en knuffelen. Iets wat John bijna altijd afwijst.

“Ik ben sowieso niet zo’n knuffelaartje en er moeten al helemaal geen mensen bij zijn. Ook speelt nog mee dat ik er een hekel aan heb als ik andere mensen zie kussen of knuffelen. Ik vind dat zo irritant en daarom laat ik het zelf achterwege in ons programma.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.