Jarenlang was Sylvie Meis getrouwd met voetballer Rafael van der Vaart. Toen er een einde kwam aan hun relatie bleef Sylvie niet lang vrijgezel. Ondertussen is ze al anderhalf jaar getrouwd met Niclas Castello, met wie ze heel gelukkig is.

Toch denkt Sylvie nog vaak terug aan de tijd toen ze vrijgezel was. “Ik vond dat spannend en ik verheugde me op de dates. En natuurlijk zorgde het ook voor adrenaline dat je altijd de ware tegen kon komen”, bekent ze in Party.

Met Niclas is ze ook wel degelijk die ware tegengekomen en is Meis ervan overtuigd dat ze samen oud zullen worden. “In hem vond ik waar ik jarenlang naar op zoek was. Het is het mooiste ter wereld als je echt je soulmate hebt gevonden. Je herkent zoveel in de ander en je voelt dat het anders is.”

Sylvie heeft al heel wat ervaring op vlak van de liefde en dat maakt het voor haar nog leuker dat ze binnenkort ‘Love Island’ mag presenteren in Duitsland. Een programma waar de mannelijke singles haar ook niet onberoerd laten.

“Ik, als gelukkig getrouwde vrouw, heb ook ogen. Natuurlijk kijk ik om me heen. Het zou zonde zijn als ik dat niet deed”, lacht ze nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.