Tijdens het vorige seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw’ was boerin Annemiek de populairste boer(in) onder de deelnemers. Meer dan 600 brieven kwamen toen haar richting uit, maar de ware zat er niet tussen. Dus moest Annemiek verder gaan met daten.

“Maar ik hou het tijdens een eerste date graag simpel. Ergens een biertje drinken, want eten duurt te lang. Stel dat het leuk is, dan kun je nog altijd voorstellen om iets te gaan eten. Maar ik heb wel al eens gehad dat ik ben gaan rennen”, lacht ze in Weekend.

Annemiek herinnert zich nog een aantal van haar dates. “Op Tinder kwam een jongen langs die ik de tekst stuurde: ‘Wat ga je doen dit weekend?’ Hij stuurde terug: ‘Met jou op date’. Dat vond ik leuk en assertief en dus spraken we af in een kroeg. Hij kwam al te laat voor zijn afspraak en toen hij er was heeft hij me nog alleen maar aangestaard. Hij zei helemaal niks en ik dacht: ‘doei!’ en toen ben ik weggelopen.”

Maar de boerin is blij en weer gelukkig, want er is een nieuwe man in haar leven. “Ik heb nu leuk contact met iemand via de app. Dan heb ik niet nog drie naast. Waarom zou je ook met vier mannen tegelijk daten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl