Sylvie Meis is alweer een jaartje ouder. De knappe vrouw werd 45 en toegegeven, het is niet te zien dat ze 45 is geworden.

Die 45ste verjaardag liet Sylvie niet onopgemerkt voorbij gaan en elke dag postte ze een verhaal op haar sociale media waarin ze vertelt over haar leven.

“Soms is het belangrijk om niet alleen op de toekomst te focussen, maar ook te onthouden waar je vandaan komt en wat je in het leven hebt bereikt, om terug te kijken en te beseffen dat het leven het grootste geschenk is dat je ooit zult krijgen”, citeert Weekend.

Sylvie wist al heel snel dat ze het wilde maken in de showbusiness. Ze droomde altijd van grote tv-shows en wou zelfs een zangcarrière beginnen.

“Die laatste ambitie werd van tafel geveegd na één keer te veel te hebben opgetreden, dansend en zingend op Madonna. Ik denk dat mijn broer en ouders nog steeds lachen als ze hieraan denken. Maar iets in mij wist dat ik entertainer wilde worden. Ik vond het enorm leuk om in het openbaar te spreken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.