Sylvie Meis emotioneel: “Dat komt nooit meer terug”

ByLisa Paulussen

22 november 2022
Foto's: ANP

De zoon van ex-geliefden Sylvie Meis en Rafael van der Vaart doet het goed. Damian is vastberaden om net zoals zijn vader profvoetballer te worden en is momenteel hard aan het werken aan zijn carrière.

Daarvoor verhuisde hij zelfs speciaal naar Denemarken waar ook zijn vader en diens vriendin wonen. Alles heeft de jongeman er voor over om een profvoetballer te kunnen worden.

Maar dat wil wel zeggen dat Sylvie haar zoon vaak moet missen en dat ze hem niet kan zien opgroeien tot volwassen man zoals de meeste ouders kunnen doen.

“Ik ben jaloers op ouders die kunnen zeggen: ‘Oooh, mijn kind is twintig, 21 en hij gaat uit huis.’ Dan denk ik oh, wat heerlijk. Kijk tuurlijk, de puberteit, het is niet makkelijk om je kind los te laten. Ze gaan stappen, ze gaan dit doen, ze willen ook jou niet meer echt zien en gewoon hun ding doen. Maar toch, het is een geschenk in het leven wat z’n gelijke niet kent”, citeert Party Sylvie.

Sylvie gunt haar zoon alle kansen en geluk van de wereld en is bijzonder trots op hem. “Maar ik vond het toch moeilijk dat de beslissing door hem zelf werd genomen. Er volgde toen een emotioneel gesprek. Pas toen hij weg was realiseerde ik mij: het normale leven, de normale structuur die een dag heeft als je je kind thuis hebt, die komt nooit meer terug.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.