Afgelopen maandag ging in België de Vlaamse versie van ‘Beste Zangers’ van start. In Vlaanderen heeft dat programma de titel ‘Liefde Voor Muziek”. Het opzet blijft hetzelfde: artiesten maken een eigen bewerking van hun collega-artiesten die ook in het programma zitten.

Margriet Hermans, 2 Fabiola, Davina Michelle, Koen Buyse (Zornik) en Camille (#LikeMe) brachten maandagavond liedjes van Suzan & Freek en dat zorgt voor nog meer succes bij onze zuiderburen. Nu zijn Suzan & Freek al wel een beetje bekend in Vlaanderen, maar de zowat 600.000 kijkers genoten duidelijk van de muziek van het muzikale koppel.

Zelf zongen Suzan & Freek op het einde van het programma ‘Genoten’, een nummer van Guus Meeuwis. Dat nummer staat momenteel op 1 bij iTunes in België. ‘Blauwe Dag’ van Camille staat er op plek 2, ‘Gold Plated Love’ van Davina Michelle op 3. ‘When The Lights Go Down’ van 2 Fabiola op 4, ‘The Other Side’ van Koen Buyse op 6 en ‘Spiegelbeeld’ van Margriet Hermans op 9. Dat betekent dat naast hun eigen cover, er maar liefst 5 liedjes van Suzan & Freek in de top 10 staan in Vlaanderen.

En of hun eigen muziek in de smaak valt bij onze zuiderburen: het album ‘Dromen In Kleur’ van Suzan & Freek staat zelfs op 1 bij iTunes in België en daarmee kloppen zij Stromae en Clouseau en dat zijn bij onze zuiderburen twee toppers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS