Afgelopen maandag ging in België de Vlaamse versie van ‘Beste Zangers’ van start. In Vlaanderen heeft dat programma de titel ‘Liefde Voor Muziek”. Het opzet blijft hetzelfde: artiesten maken een eigen bewerking van hun collega-artiesten die ook in het programma zitten.

Margriet Hermans, 2 Fabiola, Davina Michelle, Koen Buyse (Zornik) en Camille (#LikeMe) brachten maandagavond liedjes van Suzan & Freek en dat zorgt voor nog meer succes bij onze zuiderburen. Nu zijn Suzan & Freek al wel een beetje bekend in Vlaanderen, maar de zowat 600.000 kijkers genoten duidelijk van de muziek van het muzikale koppel.

Zelf zongen Suzan & Freek op het einde van het programma ‘Genoten’, een nummer van Guus Meeuwis. Dat nummer staat momenteel op 1 bij iTunes in België. ‘Blauwe Dag’ van Camille staat er op plek 2, ‘Gold Plated Love’ van Davina Michelle op 3. ‘When The Lights Go Down’ van 2 Fabiola op 4, ‘The Other Side’ van Koen Buyse op 6 en ‘Spiegelbeeld’ van Margriet Hermans op 9. Dat betekent dat naast hun eigen cover, er maar liefst 5 liedjes van Suzan & Freek in de top 10 staan in Vlaanderen.

En of hun eigen muziek in de smaak valt bij onze zuiderburen: het album ‘Dromen In Kleur’ van Suzan & Freek staat zelfs op 1 bij iTunes in België en daarmee kloppen zij Stromae en Clouseau en dat zijn bij onze zuiderburen twee toppers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl