Net zoals voor velen van zijn Hollandse collega’s waren het ook voor Tino Martin moeilijke tijden. Zijn concerten in de Ziggo Dome werden een aantal keren verplaatst door corona, maar in mei is het eindelijk zover. Dan gaat het eindelijk gebeuren.

“We bleven maar verplaatsen vanwege steeds nieuwe coronamaatregelen. Maar het lijkt er nu op dat er geen coronaregels meer tussendoorkomen, het ziet er allemaal goed uit. En ik ben heel blij met de versoepelingen”, klinkt het enthousiast in Party.

Aan zo’n grote show gaan natuurlijk heel wat voorbereidingen aan vooraf. “De show staat nu helemaal klaar. Maar ja, die staat al twee jaar klaar, dus we kunnen zo losbarsten. Ik ga wel nog repeteren met de band om alles nog weer even goed op te frissen. En de nieuwe liedjes die ik de afgelopen jaren heb uitgebracht, worden eraan toegevoegd.”

Tino doet het tijdens dat grote concert niet alleen en heeft ook enkele leuke collega’s opgetrommeld om er een groot feest van te maken. Zo zijn onder meer Emma Heesters en Kriss Kross Amsterdam van de partij.

Met die laatste twee zal Tino ook één van zijn meest recente single ‘Loop niet weg’ brengen. “’Dat was een kneiter van een hit, die heeft weken in de Top40 gestaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS