Kent hij binnenkort een terugval?

André Hazes mag dan wel zijn comeback hebben gemaakt en laten zien hebben dat alles goed met hem gaat, toch is de storm rond de zanger nog niet gaan liggen.

Zo zijn er verschillende experten die nog niet 100% overtuigd zijn dat alles goed zal blijven gaan met de zanger. Één van hen is verslavingspsycholoog Bram Bakker.

“In het interview van André Hazes met ‘RTL Boulevard’ zie ik vooral iemand die heel onrustig is. Hij staat niet stil, hij kijkt de interviewer niet aan en kijkt voortdurend weg. Hij is duidelijk niet op zijn gemak”, zegt hij in Party.

Volgens Bram laat hij alleen maar via woorden verstaan dat alles goed met hem gaat, maar spreekt zijn gedrag boekdelen.

Dat André nog verslaafd is aan drank en drugs, dat betwijfelt Bram. Volgens hem vertoont Hazes meer ADHD-achtige verschijnselen en is dat de reden waarom hij nog altijd zo druk is.

“Maar als ik naar hem kijk, denk ik niet meteen: wauw, deze jongen heeft zijn zaakjes lekker op orde. Hij ziet er sterk vermagerd uit en kijkt schrikachtig uit zijn ogen. Hij kijkt als een hert in de koplampen. Ik weet niet goed waar we naar kijken, want ik ken zijn huidige status niet. Ik wil wel geloven dat hij niks meer gebruikt, maar zijn gedrag is opmerkelijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.