Het is een aparte situatie

Een goede band met je moeder, het is onbetaalbaar. Soy Kroon en Holly Mae Brood hebben beiden een goede band met de vrouw die hen op de wereld heeft gezet.

“Mijn moeder en ik appen elkaar elke dag Soms tot irritatie aan toe. Als ik even niet reageer omdat ik druk ben, appt ze namelijk juist méér: gaat het wel goed? Of stelt ze onzinnige vragen als: ‘Weet jij hoe ik dat tapijt van boven naar beneden kan krijgen? Alles om te zorgen dat ik ga reageren”, lacht Soy in &C Magazine.

De situatie van Holly is iets ingewikkelder. Toen haar ouders even uit elkaar waren, kreeg haar moeder een vriend. Waarvan haar vader op de hoogte was. De moeder van Holly werd zwanger en haar ouders kwamen terug bij elkaar.

“Maar hij heeft mij helemaal omarmd als zijn dochter. Sterker nog: hij schreeuwde het van de daken: ik krijg nog een dochter!”

Die man, Leo, is nog steeds een vriend van de familie. Een niet zo’n gewone situatie dus. “Ik zou er in elk geval niet om staan springen als Holly zwanger blijkt van iemand anders. Maar onze situatie is heel anders, dus het is niet met elkaar te vergelijken”, reageert Soy.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl