Hij vond het erg leuk

Zo’n 44 jaar lang zingt René Froger al de mooiste liedjes op podia voor in Nederland maar soms ook in België. Aan stoppen denkt de zanger nog lang niet.

“Vorig jaar had ik een hit met rapper Donnie: ‘Bon Gepakt’. Geweldig nummer. Ik geniet heel erg van alles wat ik doe. Ik ben ook nog actief met De Toppers, de grootste muziekproductie van Europa”, vertelt René in Dag Allemaal.

In België zagen we René onlangs nog op televisie verschijnen door zijn optreden in ‘Tulpen uit Antwerpen’. Daar mocht René ‘Drink Rode Wijn’ en ‘Diep’ brengen. Jammer genoeg kwam er heel wat kritiek op het programma.

“Ik heb daar niks van gemerkt. In Nederland is het nog niet uitgezonden en ik heb er alleen maar goeie herinneringen aan en ik vond het een erg leuke uitdaging.”

René is graag in België, maar hier optreden met De Toppers, dat hebben ze nog niet gedaan. Maar in het Sportpaleis moeten we ze niet meteen verwachten. “Die show kan alleen in Amsterdam Arena, omdat daar 70.000 mensen in kunnen. In het Sportpaleis kunnen er maar 15.000.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.