Ondanks dat Gert Verhulst, de vader van Viktor Verhulst, zelf heel wat musicals op poten zet en ook zelf al eens een keertje in een musical heeft meegedaan, is Viktor niet bepaald fan van musicalacteurs. Hij vindt ze vooral een erg vermoeiend aura hebben.

Viktor heeft vooral schrik dat wanneer hij met iemand uit de musicalwereld praat, ze uit het niets gaan beginnen zingen en dansen. En Soraya Gerrits, die binnenkort te zien is in ‘Mamma Mia’ moet toegeven dat ze zich daar wel eens schuldig aan maakt.

“We zijn op een bepaalde manier misschien een heftig volk, maar ik zou niet anders willen. Ik haal heel veel plezier uit het werk dat ik doe. Ik ga daar heel goed op. Ik ben echt als een vis in het water bij zo’n groep.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.