De carrière van Stien den Hollander, beter bekend onder haar artiestennaam S10, scheert hoge toppen. De jonge artieste uit Abbekerk, die actief is als rapster en zangeres, werd recent door AVROTROS geselecteerd als Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2022 in Italië.

Het leven van een artiest loopt niet altijd over rozen en sommige dingen gebeuren nu eenmaal buiten je wil om. Ziek worden is er daar één van en S10 bleef daar deze week niet van gespaard. Ze moet door griep noodgedwongen forfait geven voor haar show vanavond bij MoMo en het optreden zaterdag bij AVROTROS Muziekcafé. Dat communiceerde ze zelf via haar Instagram-pagina.

“Lieve allemaal, helaas heb ik (net als de rest van Nederland lijkt het) de griep te pakken. Hierdoor moet ik met veel pijn in mijn hart mijn show vanavond bij Momo annuleren, alsook mijn optreden van zaterdag bij het AVROTROS Muziekcafé”, klinkt het in de post.

Ze keek er nochtans echt naar uit. “Ik had me er heel erg op verheugd, maar ik heb koorts dus het gaat echt niet. Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien. Liefs, Stien”, besluit ze haar bericht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl