Het Eurovisiesongfestival moet nog van start gaan, maar er wordt alweer druk nagedacht over een deelnemer voor de volgende editie. Daarbij valt regelmatig de naam van Snelle. Al heeft hij andere ambities.

Snelle is een rijzende ster in de muziekwereld, en zijn agenda zit goed vol. Zijn management zorgt ervoor dat de zanger niet overspannen raakt, maar kon niet vermijden dat de zanger vermoeid raakte en op advies van de huisarts, het rustiger aan moest doen.

“Ik heb op een gegeven moment gezegd dat ik iets minder wilde werken. Volgens mij werd dat een beetje opgeblazen en gezegd dat ik overspannen ben. Ik heb iets meer gechilled met vrienden en af en toe gezegd: ik doe even een dag niet mee. Dat was eigenlijk wel heel erg lekker”, zegt Snelle in Weekend.

Snelle zit boordevol dromen, maar daar hoort een deelname aan het Eurosong dus niet bij. “Het is een heel groot ding in heel Europa, maar ik heb het vanuit mijn jeugd niet erg meegekregen, dus ik heb er niet veel mee”, geeft hij toe.

Maar welke dromen koester Snelle dan wel nog? “Ik zou ooit eens willen meeschrijven aan een liedje dat internationaal wordt uitgebracht. Dat lijkt me fantastisch!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.